Önéletrajz

+G

Pszichológusként végeztem az ELTE-n, egyéni- és csoportos tanácsadás, valamint személyiségpszichológia szakirányon, ahol a pszichológiai konzultáció technikáit, módszereit és a különböző személyiségtípusokat, személyiségvonásokat kutató elméleteket tanultam kiemelten.

A web és az emberek kapcsolata, és a közösségi weboldalak az internet kezdetei óta érdekelnek, így tettem egy kitérőt a Sanoma Budapest Startlap szerkesztőségében, mint szolgáltatási-, majd fejlesztési projektmenedzser, ahol web2-es szolgáltatások kidolgozásával foglalkoztam.

Outdoor tréning alpin ismeretekkel
Magaskötélpálya

Később az Ars Humana Aktív szervezetfejlesztéssel, tréningezéssel foglalkozó csapatához csatlakoztam, ahol szabadtéri tréningek tervezését és szervezését tanultam, ipari alpinista képesítést szereztem a magaskötélpályák – az egyik legelterjedtebb outdoor technika – biztonságos üzemeltetéséhez. Készségfejlesztő, személyiségfejlesztő és vezetői tréningeket tartottam a Pro Management, Ars Humana, AHA Indoor, és az Od Origo tréningcsapataival.

Időközben Autogén Tréning relaxációs és szimbólumterápiás képzésen vettem részt és pszichodráma asszisztensi címet szereztem Dr. Daubner Béla és Dr. Rapcsány Éva kiképző pszichodrámavezető csoportjában. A felsőfokú drámavezetői képzésemet Dr. Vikár András és Dr. Daubner Béla csoportjában fejeztem be, 2011 márciusában letettem a pszichodráma vezetői vizsgámat. 7 felnőtteknek szóló, 120-150 órás csoportot vezettem végig. Hat olyan gyerekek kibontakozását segítő mese fókuszú csoportot vezettem végig kollégáimmal, mely a gyermekpszichodráma módszerével folyt.

2007 decemberében 4 lelkes szerkesztő társammal elindítottam a Pszichologia.com weboldalt, mely a pszichológia népszerűsítését és megismertetését tűzte ki célul, a pszichológia tudományos- és gyakorlati (személyiségfejlesztés, terápia, önismeret) részét is szeretné körbejárni.

2008 októberében részt vettem az RTL Klub Celeb vagyok ments ki innen c. műsorában, annak stábját segítettem tudásommal, elsősorban a résztvevők lelki épségére kellett figyelnem, csak olyanról tudok beszámolni, aki már érkezésekor sem volt komplett, olyanról nem, akit a stáb rontott volna el :).

Integratív Pszichoterápiás EgyesületAz Integratív Pszichoterápiás Egyesület nemzetközileg akkreditált Integratív Terapeuta képzését befejeztem 2013-ban. Az integratív pszichoterápiás szemlélet lényege, hogy az elmúlt évszázad modern pszichoterápiás iskoláinak, technikáinak tudását integráltan, az adott problémára fókuszálva és nem egy-egy módszerhez, iskolához mereven ragaszkodva kezeli a terápiás helyzeteket.

HVG Extra Pszichologia 2011 borító2011-ben a HVG Extra pszichológia számának szakmai szerkesztésében vettem részt. Az elmúlt időszakban a Hír24-en a Pszichologia.com oldalain, és a a HVG Extra Pszichológia különszámaiban jelentek meg cikkeim, ezek és újabbak  elolvashatók az ismeretterjesztő cikkek rovatában.

Egyéni rendelésembe való bejelentkezéshez itt találja elérhetőségeimet!

Ha hibát, elgépelést talál weboldalamon, kérem jelölje ki az adott szöveget és nyomja meg a Shift + E vagy kattintson ide hogy értesítsen! Köszönöm!