Pszichodráma önismereti csoportok

Önismereti tesztekkel meg lehet ismerni viselkedésünk felszíni részeit. Igazi önismeretre azonban sem könyvek segítségével, sem tesztekkel nem fogunk szert tenni. Önismereti folyamatban, kemény munkával lehet csak ezt a fontos és hasznos tudást megszerezni. A legfejlettebb csoportos önismereti módszer az immár 80 éve folyamatosan fejlesztett, csiszolt, érlelt  aktív, cselekvés alapú önismereti módszer, a pszichodráma. Lentebb ajánlok most ezek közül 3 különböző korosztálynak szólót induló csoportot.

 

pszichodráma önismereti csoport jelentkezz most
Jelentkezz most!

2012 őszi pszichodráma csoportjaink:

 

Pszichodráma csoport indul felnőtteknekFelnőttek pszichodráma csoport  indul ősszel, havi alkalommal. A havi alkalom egy napos foglalkozást jelent hétvégeken.


További részletek pszichodráma oldalunkon olvashatóak

 

 

 

 

 

 

 

érdekel a pszichológia szak felvételiA fiatal felnőtteknek (18-20 év körülieknek) szóló pszichodráma csoportunkat különösen ajánljuk a pszichológia mint hívatás, pszichológia mint egyetemi szak iránt érdeklődő pályaválasztó fiataloknak.

További részletek pszichodráma oldalunkon olvashatóak

 

 

 

Pár hasznos olvasnivaló a pszichodrámáról:

Ha hibát, elgépelést talál weboldalamon, kérem jelölje ki az adott szöveget és nyomja meg a Shift + E vagy kattintson ide hogy értesítsen! Köszönöm!

Minden vélemény számít!