Pszichodráma önismereti csoportok

pszichodráma önismereti csoport jelentkezz most

Önismereti tesztekkel meg lehet ismerni viselkedésünk felszíni részeit. Igazi önismeretre azonban sem könyvek segítségével, sem tesztekkel nem fogunk szert tenni. Önismereti folyamatban, kemény munkával lehet csak ezt a fontos és hasznos tudást megszerezni. A legfejlettebb csoportos önismereti módszer az immár Tovább Pszichodráma önismereti csoportok

Mi az autogén tréning, mire jó, mikor és kinek ajánlott?

relaxácio_autogen trening cc: flickr.com@notsogoodphotography

Kinek ajánlott az autogén tréning? Az autogén tréning (AT)  relaxációs módszer, szorongásos állapotok kezelésére, öngyógyításra alkalmas technika. Generalizált szorongásban, pánikzavarban, és más szorongásos állapotok kezelésére alkalmas. Előnye, hogy a 10 alkalmas tanulási folyamat végén a páciens képes lehet önmaga saját Tovább Mi az autogén tréning, mire jó, mikor és kinek ajánlott?

NLP (neuro-ligvisztikus programozás)

John Grinder és Richard Bandler a hetvenes évek elején azt a kérdést tették fel, hogy vajon pontosan mitől hatékony az emberi kommunikáció? Hogyan kell a kommunikációt kivitelezni, hogy az hatékony legyen? Van-e az emberi kommunikációnak egyáltalán pontos és lényeges szempontokba Tovább NLP (neuro-ligvisztikus programozás)

Mi az a pszichológiai konzultáció?

cc: http://www.flickr.com/photos/dexxus/

A pszichológiai konzultáció a jövőre irányul, megoldásokat keres konkrét problémákra, ugyanakkor lehetőség van a problémák gyökerére, kialakulására is rápillantani, de nem célja elmerülni a múltban. Alapvető vágya az embernek, hogy megossza és ezzel kicsit letegye azt a terhet amit ilyenkor Tovább Mi az a pszichológiai konzultáció?