Huszas évei elején befejeződhet-e valakinek a személyiségfejlődése?

http://www.flickr.com/photos/helga/3754731106/in/photostream/

Üdvözletem, az lenne a kérdésem, hogy találkozott-e mar olyan emberrel aki a huszas évei elején mar eljutott a személyiségfejlődése végére a Selbsthez? Ha hibát, elgépelést talál weboldalamon, kérem jelölje ki az adott szöveget és nyomja meg a Shift + E Tovább Huszas évei elején befejeződhet-e valakinek a személyiségfejlődése?

Pszichológus tanácsadás (online pszichológus, Skype-on, telefonon)

skype_logo_online[1]

Tisztelt Pszichológus! Online pszichológus felől érdeklődök! A következő kérdésem lenne: hol találhatok olyan pszichológust, akivel online – akár Skype-on – tudnék konzultálni a jelenlegi élethelyzetemről, párkapcsolat, elengedés, őszinteség témában. Válaszát előre is köszönöm. Panni Ha hibát, elgépelést talál weboldalamon, kérem Tovább Pszichológus tanácsadás (online pszichológus, Skype-on, telefonon)

Gyermekem súlyos beteg, elfogyott az erőm, mit tegyek?

Beteg gyermekem én kimerültem lelkileg

Kedves Pszichológus! Van egy kislányom, aki 1 éves és sajnos komoly betegséggel küzd! A kérdésem mégis magamról szól! Sajnos elfogyott az erőm a folyamatos küzdésben! Már nem tudok erősnek mutatkozni előtte! Nem vagyok képes feldolgozni az állandó kórházba járást! Sajnos Tovább Gyermekem súlyos beteg, elfogyott az erőm, mit tegyek?

Létezik állami pszichológus is? (TB-re OEP finanszírozással, mint az orvos?)

ingyenes pszichológus TB OEP finanszírozással

Tisztelt Doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy hogyan működik a pszichológus választás. Létezik állami pszichológus is? Budapesten a 6. kerületben lakom. Sajnos nem tudom, hogy mi a kezdő lépés. Nem akarok a legrosszabbra gondolni, de mániás depresszióra gyanakszom, mivel Tovább Létezik állami pszichológus is? (TB-re OEP finanszírozással, mint az orvos?)

Súlyos betegségből felépülve sokat gondolok rá, mit tegyek?

Mudruczó Kornél: Johanna

Tisztelt Pszichológus Szakértő! Nekem egy évvel ezelőtt volt egy betegségem, mely olyan súlyos volt, hogy intenzív osztályra kerültem ott tartottak néhány napig (5 napig) ezt követően pedig vissza kerültem a Női Klinikára. Összesen két hetet voltunk kórházban. Istennek, az orvosoknak, Tovább Súlyos betegségből felépülve sokat gondolok rá, mit tegyek?

Magányosan karácsonykor – Reménytelenség – Mit tegyek?

karacsony-magany-remenytelenseg

Kedves Pszichológus! Egyedül leszek Karácsonykor! Gyermekeim kirepültek, férjemtől külön élek. Magamnak állítok fát, de senkivel nem ünneplek igazán alatta. Nagyon szomorú vagyok, értelmetlennek érzek mindent. Nem tudom, mit tegyek, nincs kedvem semmihez sem. Lányaimmal Skypolni fogunk persze, persze az jó Tovább Magányosan karácsonykor – Reménytelenség – Mit tegyek?

Alkohol és párkapcsolat

cc: http://www.flickr.com/photos/artangelo/

A kérdés – A pszichológus válasza – Kérdezzen a pszichológustól! Tegye fel kérdését! A kérdés Tisztelt Pszichológus! Az alábbi problémában szeretném a tanácsát kéni. Van egy 3 évvel fiatalabb, most 30 éves párom. A kapcsolatunk viszonylag friss, 5 hónapja tart. Tovább Alkohol és párkapcsolat

A párom hangulata ingadozik, mit tegyek?

Ingadozó hangulat, düh, párkapcsolat

A kérdés A pszichológus válasza Kérdezzen a pszichológustól! Tegye fel kérdését!   A kérdés Üdvözlöm! A barátomat 1 éve ismertem meg. Nagyon jól indult a kapcsolatunk, de azt követően valami furcsát észleltem. Egyik pillanatban ellenséges és olyan dolgokkal vádol meg Tovább A párom hangulata ingadozik, mit tegyek?