Online játék: Plüssállat pszichoterápia: Lehetőség, hogy Te is terapeuta lehess!

pszichoterápiás kezelés plüss állatoknak - vicces játék

Rossz dolguk van a plüssállatoknak, legalábbis ebben a képzelt klinikán, ahol különböző lelki bajoktól szenvedő plüss állatokat kezelnek. Dr. Kindermann-nak váratlanul Japánba kellett utaznia, így itt kellett hagynia Rád, kedves játékosra plüss állatait. Tovább Online játék: Plüssállat pszichoterápia: Lehetőség, hogy Te is terapeuta lehess!

A hipnózis nem (csak) színpadi mutatvány! Előadás angol nyelven, Youtube videó

A hipnózis nem (csak) színpadi előadás! Előadás angol nyelven, Youtube videó

Dr. Mike Kivinen a “Hipnózis: Nem csak színpadi mutatvány” c. közérthető szakmai áttekintő előadása a hipnózis történetéről, elméletéről. Ha hibát, elgépelést talál weboldalamon, kérem jelölje ki az adott szöveget és nyomja meg a Shift + E vagy kattintson ide hogy Tovább A hipnózis nem (csak) színpadi mutatvány! Előadás angol nyelven, Youtube videó

Hipnózis: a delejezéstől a hipnoterápiáig I.

Hipnózis története, gyógyítás

Szinte mindenki hallott már a hipnózisról, de mit jelent és egyáltalán létezik-e, vagy olyan megalapozatlan jelenség mint a tenyérjóslás? A hipnózis megváltozott tudatállapot. Definíciója némileg vitatott, mivel a tudat, tudatállapot nehezen definiálható pszichológiai fogalmak. Egy biztos, és bizonyított: [do action=”pullquote”]hipnotikus Tovább Hipnózis: a delejezéstől a hipnoterápiáig I.