Bagdy Emőke: Hogyan lehetnénk boldogabbak?

Bagdy Emőke pszichológus professzorasszony

Bagdy Emőke professzor asszony a “pszichológia nagyasszonya” ahogyan egyik kolléganője aposztrofálta. Hiteles, ugyanakkor perzselően- és acélosan lelkes előadásait számos hallgató, szakember és laikus hallgatta már végig, és szerzett lendületet életproblémái megoldásához, hitelességéhez nem fér kétség. Új könyvének témája hogy miben Tovább Bagdy Emőke: Hogyan lehetnénk boldogabbak?

Magányosan karácsonykor – Reménytelenség – Mit tegyek?

karacsony-magany-remenytelenseg

Kedves Pszichológus! Egyedül leszek Karácsonykor! Gyermekeim kirepültek, férjemtől külön élek. Magamnak állítok fát, de senkivel nem ünneplek igazán alatta. Nagyon szomorú vagyok, értelmetlennek érzek mindent. Nem tudom, mit tegyek, nincs kedvem semmihez sem. Lányaimmal Skypolni fogunk persze, persze az jó Tovább Magányosan karácsonykor – Reménytelenség – Mit tegyek?

Alkohol és párkapcsolat

cc: http://www.flickr.com/photos/artangelo/

A kérdés – A pszichológus válasza – Kérdezzen a pszichológustól! Tegye fel kérdését! A kérdés Tisztelt Pszichológus! Az alábbi problémában szeretném a tanácsát kéni. Van egy 3 évvel fiatalabb, most 30 éves párom. A kapcsolatunk viszonylag friss, 5 hónapja tart. Tovább Alkohol és párkapcsolat